Phuket'te Katılmanız Gereken Ada Turları

Phuket'te birçok ada turu aktivitesi mevcut. Şehri dolaşırken adım başı tur firmaları ile karşılaşacaksınız. Tur firmalarına göre nadir de olsa fiyatlar farklılık gösterebiliyor. Bu firmalar ile anlaştıktan sonra sistemin mantığı çok basit, tur firması sizi bir rehber eşliğinde toplu taşıma araçları ile otelinizden alıyor, limana bırakıyor. Oradan da toplu halde sürat tekneleri ile adalara yolculuğunuz başlıyor.

Phuket'te az bir süre kalmayı planlıyor olabilirsiniz. Bu sürede mutlaka görmeniz gereken 2 ada var. Birincisi Phi-Phi adası, ikincisi  James Bond adası turları. Bu turlarda sadece bir adayı gezmiyorsunuz. Sürat tekneleri ile 4 farklı adayı gezebiliyorsunuz, snorkel yapabiliyorsunuz, derin mavi sularda yüzebiliyorsunuz, thai yemeklerinin tadına bakabiliyorsunuz. En çok zevk aldığı iki ada bunlar. Geziniz tamamlandıktan sonra tekrar limana geri geliyorsunuz ve toplu taşıma araçları ile otelinize kadar geri bırakılıyorsunuz. Hizmet çok tatmin edici. Verdiğiniz ücretin karşılığını alıyorsunuz.

Unutmadan belirteyim, tur firmaları ile görüşürken indirim talep edin. Fiyatı 3000 baht olan birçok turu 1000 bahta kadar indirdim. Siz de talep edin 2000 bahtınız cebinizde kalsın.

Skyscanner'dan uçak biletleri fiyatlarına bakmak için ; http://bc.vc/OppyO2V sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Booking.com dan otel bilet fiyatlarına bakmak için http://bc.vc/wmmVPEi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Comments

Popular posts from this blog

Trabzon'da En İyi Akçaabat Köftesi Nerede Yenir?

Trabzon'da En İyi Pide Nerede Yenir?

İSPANYA'DA BİRŞEYLER ALABİLECEĞİNİZ EN UCUZ MARKET HANGİSİ ?