MYKONOS TECRUBEM, UÇAK ve OTEL ÖNERİLERİ



2015 yılında Mykonos'a gideceğimiz tarihten 3-4 ay önce bilet arayışlarına başlamıştık. Bu adaya gidebilmenin bir çok yolu var. Uçak, Gemi ve Yunanistan üzerinden vs. Biz Atlasjet Havayolları'ndan biletlerimizi almıştık. Atlasjet Havayolları'nın belirli dönemlerde kampanyaları oluyor. Bunları iyi takip etmek lazım. Normalde ağustos ayı için Mykonos'a gidiş geliş ortalama  1000 TL olan uçak biletleri bu dönemde 400 TL civarında seyrediyor. Biz bu dönemde şansımızın da yaver gitmesiyle bu biletleri 3 arkadaş satın aldık.  Sabiha Gökçen'den Mykonos havalimanına  ortalama 1 saatte varılıyor. Süre kısa olduğu için zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Haftanın belirli 3 günü adaya uçuş var, hergün uçak yok.

Mykonos havalimanına vardığınızda önce pasaport kontrolünden geçiyorsunuz.Bu süre 20-30 dk olabiliyor. Ardından özgürsünüz.

Size önerim ayarladığınız otelden havalimanı için servis talep edin. Bu sayede otele ulaşım sorununuz ortadan kalkmış olur.

Otel seçimimizi uzun araştırmalarımız sonucunda,  hem uygun fiyata, hem merkeze yakın hem de mükemmel bir manzarası olan Alkyon Hotel'den yana kullandık.  3 kişilik deniz manzaralı+kahvaltı dahil bir odayı satın aldık. Kişi başı gecelik 76 Euro ödedik. Mykonos'ta bulabileceğiniz uygun otellerden biri. Otel ile kendimiz yazıştık, ödemeyi otele gidince yaptık. Otelin iletişim adresi ve irtibat kişisi aşağıdaki gibidir. Otel için yazıştığımız Sophia çok güvenilir ve ilgili birisi.

reservations@alkyonmykonos.gr



İrtibat kişisi : Sophia Santorinaiou


Kahvaltı yaparken ve havuzda yüzerken manzara karşısında çok etkileneceksiniz. Mykonos'ta otellerin denize yakın olmasının hiçbir anlamı yok. Çünkü iyi plajlara gidebilmek için mutlaka ya bir motorsiklet ya da bir ATV kiralayacaksınız. ATV kiraları günlük 35-40 Euro, motorsikletler 20-25 Euro. Benim önerim ATV kiralamanız, unutulmaz bir Mykonos maceranız olur. ATV ile plajlara gitmek çok zevkli oluyor. Otelden birkaç fotoğraf ;











Ucuz Mykonos otel ve uçak biletlerini aşağıdaki sitelerden bakmaya başlayabilirsiniz.

Skyscanner'dan uçak biletleri fiyatlarına bakmak için ; http://bc.vc/OppyO2V sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Booking.com dan otel bilet fiyatlarına bakmak için http://bc.vc/wmmVPEi sitesini ziyaret edebilirsiniz.






Comments

Popular posts from this blog

Trabzon'da En İyi Akçaabat Köftesi Nerede Yenir?

Trabzon'da En İyi Pide Nerede Yenir?

İSPANYA'DA BİRŞEYLER ALABİLECEĞİNİZ EN UCUZ MARKET HANGİSİ ?