VAKFIKEBİR'DE NE YENİR ? TRABZON

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi bünyesinde birçok gizli lezzeti barındırmaktadır. Bu küçük şirin ilçeye uğradığınızda aşağıdaki bahsedeceğim mekanlardaki lezzetleri mutlaka tadın.



Haliloğlu pide salonu en lezzetli peynirli pideyi yiyebileceğiniz mekan. Fiyatı 8 TL. Pidenin boyu, lezzeti ve fiyatı sizi tatmin edecek nitelikte. Küçüklüğümde sık sık uğradığım bir mekan.
Haliloğlu Pide Salonu için adres ve yorumlara buradan ulaşabilirsiniz.




Beyaz Saray Köfte Vakfıkebir'deki en güzel akçaabat köfteyi yiyebileceğiniz mekanlardan biri. En son yediğimizde yarım kilo köfte, piyaz salata ve 2 ayran siparişi vermiştik. Toplamda ödediğimiz ücret 48 TL. Sağdaki fotoda ,  yemeğin sonunda  kuzenim salatanın dibini vakfıkebir ekmeğiyle mutlu bir şekilde yiyişini görebilirsiniz =)
Beyaz Saray Köfte Salonu için adresine  buradan ulaşabilirsiniz.





Doyum Döner Vakfıkebir'de tavuk dönerin ilahı olarak nitelendiriliyor. Öyle bir lezzeti var ki öğleden sonra saat 14:00 - 15:00 gibi  döner bitiyor. Erkenden uğramanızı öneririm. Henüz hiçkimse bu dönerin nasıl bu kadar lezzetli olduğunu çözememiş. Hatta tavuk döneri şaraba mı yatırıyor bu adam diye dedikodular dönüyor =) şaka bu tabi ki. Fiyatlar da oldukça uygun. Mutlaka uğrayın.
Doyum Döner adresine buradan ulaşabilirsiniz.




Yıldız Restaurant et döner yemek için uğrayabileceğiniz güzel bir restaurant. Gerçek et tadını burada alacaksınız. Dürüm et döneri mutlaka deneyin. Fiyatlar bu restaurantta da çok uygun.

Yıldız Restaurant adresine buradan ulaşabilirsiniz.









Comments

Popular posts from this blog

Trabzon'da En İyi Akçaabat Köftesi Nerede Yenir?

Trabzon'da En İyi Pide Nerede Yenir?

İSPANYA'DA BİRŞEYLER ALABİLECEĞİNİZ EN UCUZ MARKET HANGİSİ ?