PATTAYA'DA GİDİLEBİLECEK EN İYİ CLUB BAR HANGİSİ ?


Güzel geçen Bangkok turumuzun  ardından Tayland'ın incisi Pattaya'ya sonunda varmıştık. Heyecan verici bir gece hayatı olduğunu gitmeden internetten okumuştuk fakat  karşılaştıklarımız beklentilerimizin çok üzerindeydi.

Pattaya'da gece en hızlı Walking Street bölgesinde akıyor. Eğlenebileceğiniz bir sürü mekan mevcut. Barların önünde bekleyen birçok çalışan sizi çalıştıkları mekanlara sokmaya çalışıyorlar. Tabi ki  bunların çoğundaki amaç sizden para almak. Caddede normal yürürken kolunuza kızlar girip o gece  sizinle eğlenmek istediğini söylüyor, ortam o kadar rahat yani  =).

Bu caddede gidebileceğiniz en kaliteli mekan ''Insomnia bar''. 2 katlı bir mekan. Kapıda güvenlikler var. 2. katı 1. kata göre daha hareketli. 1. Katta insanlar alkol alıyor , 2 kata göre daha sakin bir ortam var, herkes yerinde oynuyor. 2. kat disco, bu bölüm çok  daha hareketli. Kız tavlama olayına gelirsek, bir gecede en az 20 farklı kız ile dans edebilirsiniz. Farklı bir kıtadan geldiğimiz için çok farklı geliyoruz onlara sanırım. 1 kız ile kesişirken aynı anda arka masadaki kızlar ile de kesişebiliyorsunuz =) Çok garip bir ortam gerçekten. Ayrıca Tinder vb. çöpçatanlık  uygulamalarında da bastığınız kişi ile eşleşiyorsunuz. Türkiye' de eşleşebilmek neredeyse mucize =)


Pattaya da bulunduğumuz süre içerisinde 2 gece Insomania bar da takıldık. Atmosferi gerçekten muhteşemdi. Pattaya'ya gittiğinizde  bu mekanda takılmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Comments

Popular posts from this blog

Trabzon'da En İyi Akçaabat Köftesi Nerede Yenir?

Trabzon'da En İyi Pide Nerede Yenir?

İSPANYA'DA BİRŞEYLER ALABİLECEĞİNİZ EN UCUZ MARKET HANGİSİ ?